Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (25)
  Electrocasnice si Electronice (16)
  Imobiliare (42)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (12)
  Constructii si Amenajari (213)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (30)
  Prestari servicii (55)
  Avocatura (19)
  Comert (102)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (10)
  Marketing si Publicitate (23)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (22)
  Diverse Afaceri (35)
  Parfumuri (3)
  Auto (76)
  Diverse Economie (3)

 Site-uri noi
Substanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliareProduse aloe vera forever
Casa inteligentea - Smart Home

Popularitate:

Voteaza:

Casa inteligentea - Smart Home

Smart Home, sau casa inteligenta, este un sistem de automatizare al casei tale. Atunci cand esti plecat, poti obtine informatii de acasa, direct pe telefonul tau mobil. Senzorii wireless te anunta daca s-a detectat miscare, afli temperatura din diferite incaperi, esti anuntat daca sistemul smart home detecteaza fum sau daca senzorul de inundatie a detectat apa pe podea, senzorii magnetici iti indica daca se deschide usa de la intrare, daca se deschide un geam sau usa unui dulap. In plus poti vedea care e consumul de energie instantaneu al unui consumator conectat la o priza inteligenta sau poti afla consumul de energie pentru o perioada de timp.

Daca e nevoie poti si actiona de la distanta: pornesti, opresti lumina sau ii reglezi intensitatea, reglezi temperatura actionand de la distanta asupra instalatiei de climatizare sau a centralei termice, declansezi sirena sistemului de alarma, deschizi usa garajului sau opresti curentul la prizele inteligente. Aceste modificari pot fi facute de la distanta, de pe smartphone-ul tau, sau automat, cu ajutorul unor scenarii de tipul “IF->THEN” definite in prealabil in interfata centralei Smart Home.

Daca in trecut o casa automatizata presupunea o investitie de mii sau chiar zeci de mii de euro, in prezent investitia este de doar cateva sute de euro. Un alt avantaj este instalarea si configurarea usoara ce poate fi facuta de oricine are minime abilitati tehnice: cu exceptia intrerupatoarelor de perete sau a releelor care necesita interventia unui electrician, dispozitivele Smart Home se instaleaza si se conecteaza imediat la unitatea centrala, la fel de simplu ca si conectarea a doua dispozitive prin bluetooth sau ca si conectarea unui telefon la o retea WiFi.

Centrala Smart Home are o interfata grafica intuitiva in care iti poti defini sau modifica singur scenariile de automatizari, fara sa trebuiasca sa chemi un tehnician specializat caruia sa-i dezvalui obiceiurile familiei. Oricum, daca la inceput ai nevoie de asistenta, departamentul nostru de suport te va ajuta cu placere.

Sistemele Smart Home se pot upgrada: la inceput se cumpara unitatea centrala si cativa senzori sau actori esentiali. Apoi, in functie de nevoi si de buget se pot adauga treptat dispozitive care se conecteaza la centrala existenta. O unitate centrala smart home performanta costa intre 200 si 500 euro +TVA iar dispozitivele conectate, senzori sau actionari, costa aproximativ 40-50 euro + TVA fiecare.

Dintre toate protocoalele de comunicare intre dispozitivele Smart Home, Z-Wavea este cel mai raspandit. In prezent in toata lumea exista peste 1700 de modele de produse Z-Wave, de la peste 300 de producatori. Si numarul de produse care folosesc protocolul de comunicare Z-Wave creste exponential, toate produsele fiind compatibile intre ele. Ca urmare odata facuta investitia intr-o unitate centrala si un set de senzori, sistemul tau poate fi imbunatatit cu senzori noi sau dispozitive de actionare, si esti liber sa alegi dintr-o varietate mare de produse Z-Wave existente acum pe piata sau care vor aparea in viitor. Aceasta libertate nu o ai atunci cand achizitionezi un sistem care are un protocol de comunicare nestandardizat si esti limitat la o singura marca de produse.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Electrocasnice si Electronice
Data inscrierii: 2017-07-19
Numar de afisari: 1282
Numar note acordate: 1
Pagina Web: https://smart4home.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate