Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (25)
  Electrocasnice si Electronice (16)
  Imobiliare (42)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (12)
  Constructii si Amenajari (213)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (30)
  Prestari servicii (55)
  Avocatura (19)
  Comert (102)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (10)
  Marketing si Publicitate (23)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (22)
  Diverse Afaceri (35)
  Parfumuri (3)
  Auto (76)
  Diverse Economie (3)

 Site-uri noi
Substanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliareProduse aloe vera forever
Excavatii si Demolari

Popularitate:

Voteaza:

Excavatii si Demolari

Avem o vasta experienta in executarea lucrarilor de excavatii, terasamente si transport, executie platforme si drumuri, demolari, precum si pentru inchirierea utilajelor de constructii si a mijloacelor de transport agregate de balastiera, balast, nisip, sorturi, refuz de ciur, pietris, evacuari moloz.

SC IGNA MARIUS TRANS SRL cu sediul in Arad functioneaza din anul 2005 si este o societate cu capital privat romanesc. Mediul de afaceri in care activeaza firma noastra este cel al constructiilor si al transporturilor. Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban.Asiguram transport de nisip, transport de balast, transport de sorturi, transport de moloz si pamant cu autovehicule proprii de 3-5 si 10 metri cubi. Preturile se pot negocia in functie de cantitate si de locatie unde se va efectua transportul.

Ne straduim constant sa recunoastem nevoile clientilor nostrii prin strategii adecvate. Experienta ne-a aratat ca de fiecare data, in stransa colaborare cu clientul avem capacitatea de a crea un flux dinamic pe parcursul lucrarii.

Excavatii:

Suntem familiarizati cu toate cerintele lucrarilor de excavatii atat pentru executarea de fundatii pentru constructii civile si industriale, cat si pentru alte cerinte precum executarea sapaturilor pentru montarea retelelor de canalizari, alimentari cu apa, energie electrica si gaze, precum si lucrari de mare anvergura: indiguiri, compensari de nivel terenuri, canale.Terasamente si platforme pentru infrastructura drumuri - platforme pentru constructii civile.

Demolari:

Firma noastra este specializata in demolarea de constructii civile. Demolarile implica numeroase riscuri, de aceea este necesara o calificare speciala a personalului implicat in aceste operatiuni, astfel incat structurile vecine, retelele importante de energie electrica, gaze sau alimentari cu apa nu sunt afectate in procesul demolarii. Suntem mandri de calitatea si siguranta muncii noastre in lucrarile de demolari si excavatii datorate inaltei calificari ale personalului nostru si sigurantei in exploatare ale utilajelor angrenate in lucrarile executate.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Prestari servicii
Data inscrierii: 2010-05-22
Numar de afisari: 782
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.balast-nisip.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate