Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Produse Calivita

Popularitate:

Voteaza:

Produse Calivita

Problemele tale de sanatate pot fi rezolvate cu ajutorul acestor produse Calivita. Acum poti achizitiona si de pe internet la pret de depozit produse calivita pentru sanatate. Analize biorezonanta pentru determinarea stari de sanatate si recomandare de tratamente cu produse Calivita.

Afacere Calivita este bazata pe sistemul Network Marketing (NM) care opereaza in peste 30 de tari.

Reteaua CaliVita ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial. Distribuitorii Calivita pot cumpara produsele la pret redus si apoi le pot vinde la un pret cu amanuntul, realizand astfel un profit de 33%. Distribuitorii Calivita sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.

Motive de a alege sa devii distribuitor CaliVita:
- Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine sa lucreze.
- CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Compania Calivita cu un venit suplimentar semnificativ.
- CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare.
- Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
- Aceia care imbratisaza filosofia Companiei Calivita fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul produselor naturale oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Farmacii
Data inscrierii: 2010-05-26
Numar de afisari: 1463
Numar note acordate: 3
Pagina Web: cali.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate