Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (62)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Prowrestling

Popularitate:

Voteaza:

Prowrestling

Prowrestling va pune la dispozitie cele mai noi informatii despre wrestling, wrestlemaia, wwe, raw, tna, john cena, big show, randy orton, hulk hogan si multi altii. Enjoy!

Despre wrestling

Pro wrestlingul (prescurtare pentru professional wrestling) este un sport spectacol care a luat nastere in Statele Unite.

Wrestlingul este o disciplina inspirata din sporturile de contact sau MMA, cu diferenta ca in artele martiale mixte, judo, lupte libere sau grecoromane, protagonistii sunt doi sportivi amatori a caror scop este acela de a prevala si a-si invinge adversarul prin tehnici specifice de lovire, proiectare sau imobilizare, pe cand in wrestling sunt implicati cel putin doi atleti a caror principala preocupare e aceea de a crea spectacol printro lupta cat mai spectaculoasa.

Aceasta disciplina este cunoscuta pe tot mapamondul, dar varful de audienta il realizeaza in: Marea Britanie, Japonia (Puroresu), Mexic (Lucha Libre), Canada, Germania sau Italia. Romania a facut cunostinta cu acest fenomen incepand cu anii 90, wrestling-ul fiind cunoscut sub denumirea de catch (provenit de la expresia catch as can, care denumeste forma initiala de lupta din care se trage wrestlingul modern).


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2010-05-26
Numar de afisari: 1029
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.prowrestling.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate