Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Substanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliareProduse aloe vera forever
Cure slabire

Popularitate:

Voteaza:

Cure slabire

Dieta Atkins te ajuta sa pierzi din greutate si sa te mentii urmand cateva reguli simple. Tine dieta Atkins pentru a avea un stil de viata echilibrat si o alimentatie sanatoasa.

Dieta Atkins

Doctorul Atkins a afirmat ca exista 2 factori importanti dar nerecunoscuti in felurile de mancare occidentale. Prima cauza a obezitatii este consumul excesiv de zahar, faina si siropuri concentrate din fructoza. A doua cauza e reprezentata de uleiurile hidrogenate, care provoaca bolile vasculare mai mult decat grasimile saturate.

Dieta Atkins se bazeaza pe restrictionarea carbohidratilor in a arde depunerile de grasime din corp. O consecinta a acestei diete este scaderea poftei de mancare, datorita procesului mai lung de digestie. Dr Atkins afirma ca foamea e motivul principal pentru care dietele bazate pe slabire nu functioneaza. Dieta Atkins este mai usor de urmat deoarece nu presupune foamete.

Dieta Atkins este o cura de slabire pe termen lung ce are in vedere pierderea din greutate si care functioneaza cum nu o fac alte cure de slabire . Atkins este un mod diferit de a privi alimentele - iti va arata cum consumul alimentelor potrivite poate schimba felul in care iti functioneaza organismul. Adauga niste exercitii fizice si vei obtine rezultatele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Nutritionism
Data inscrierii: 2010-05-27
Numar de afisari: 1251
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.cure-slabire.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate