Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Ultima moda

Popularitate:

Voteaza:

Ultima moda

Fii mereu in trend, vezi ce este acum la moda. Ultimele noutati atat din domeniul modei feminine cat si al modei masculine. Nu stii ce sa porti azi? noi iti dam mai multe idei! Fii trendy & fashion, imbraca-te cu stil!

Moda si tendintele ei

Moda este un stil si un obicei care este adoptat intr-o anumita perioada de timp si care se schimba din timp in timp. Cum lumea progreseaza spre inovarea de masini mai puternice, care sunt usor de manipulat, la fel nici moda nu este lasata in urma.

Diferite tipuri de haine realizate din diferite materiale, desene si modele i-au facut pe oameni sa-si schimbe modul lor de a se imbraca, stila care poate varia de la o persoana la alta. A purta o pereche de blugi pentru o datorie oficiala a fost privita ca indecenta, dar in zilele noastre se pot purta, deoarece exista unele perechi de blugi care arata ca pantaloni de ocazie si se potrivesc foarte bine cu camasi.

Moda nu se regaseste numai in designul hainelor, ci, de asemenea, in conformitate cu alte articole de imbracaminte, palarii si tot ce presupun, in general, accesoriile.

In prezent, exista haine diferite, care se potrivesc cu diferite ocazii. Exista anumite haine care sunt cele mai bune pentru muzica; exista fani de muzica afro, acestora le place sa poarte haine largi si stilul de par va dezvalui, de asemenea, tipul de muzica.

Vedetele rock vor imbraca in haine negre in general, care sunt stranse pe corp si stralucitoare. In trecut, hainele erau pentru scopuri generale, nu existau haine specifice pentru functiile specifice, cu exceptia rochiei de nunta care era menita pentru o mireasa.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Moda
Data inscrierii: 2010-05-31
Numar de afisari: 1176
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.modalisimo.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate