Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Produse naturiste Faunusplant

Popularitate:

Voteaza:

Produse naturiste Faunusplant

Producem si comercializam produse naturiste: ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri, produse 100% naturale! Tincturi: untul pamantului, ghintura, branca ursului, marul lupului, arnica, soc, spanz, tataneasa, paducel, pufulita, catina, ceaiuri combinate: gastric, pulmonar, hepatic, renal, cardiac, pentru prostata, pentru diabet, pentru obezitate (cura de slabire), tiroidian, dermatologic, pancreatic.

Pe acest site veti avea posibilitatea de a achiziționa produsele Faunus Plant.

Veti gasi o diversa gama de produse naturiste, pentru diferite afectiuni, produse 100% naturale obtinute din retete traditionale, mostenite de-alungul generatiilor, aceste formule fiind mereu imbunatatite, pentru a se obtine cele mai bune rezultate.

Va putem spune despre ceaiurile noastre medicinale ca provin din flora bogata a Muntilor Apuseni precum si din culturile proprii, plantele fiind atent selectate si culese in perioada optima de recoltare.

Prepararea si ambalarea produselor se fac in laboratoarele noastre, respectand standardele de igiena si siguranta alimentara HACCP.

Gama de produse de care dispunem se adreseaza oricarei persoane, atat celor care doresc sa previna, cat si persoanelor cu boli grave, cronice.

Va invitam sa analizati cu cea mai mare incredere oferta noastra de produse!

Pentru Societatile Comerciale (gen Depozite, Magazine Naturiste, Farmacii, Plafare etc) care doresc sa distribuie produsele noastre, avem preturi speciale de enGros. Pentru a descarca oferta noastra de produse la preturi enGros.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Nutritionism
Data inscrierii: 2010-06-01
Numar de afisari: 1440
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.faunusplant.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate