Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (7)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (12)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Fotograf profesionist dani dunca

Popularitate:

Voteaza:

Fotograf profesionist dani dunca

Fotograf nunta, profesionist, Bucuresti specializat si in fotografii de studio (book portret modele fotomodele) si foto comerciala (produs concept).

Exista o zicala: „lauda de sine nu miroase a bine”. Prin urmare, n-am sa insir aici calitatile mele deosebite in domeniul fotografiei si nici discursuri frumoase care sa impresioneze sau sa para extrase din cele mai siropoase carti de dragoste. Prefer sa las retorica in seama fotografiilor realizate de-a lungul timpului. Daca va vor convinge sau nu, asta ramane de vazut.

Nu-mi place sa vorbesc despre mine. Va pot spune doar ca pasiunea pentru fotografie, in special cea care surprinde emotia umana, e lucrul care ma defineste cel mai bine. Este si motivul pentru care, ca fotograf de evenimente (nunta, botez, cununie civila samd), doresc sa pun accent mai mult pe spontaneitate, pe momentele adevarate, si mai putin pe cele regizate. Mai pe scurt – fotoreportaj. Acest lucru nu presupune insa ignorarea completa a momentelor regizate. Sedintele foto de nunta, de logodna sau cele ce urmeaza ceremoniei de la starea civila se pot dovedi la randul lor un bun context pentru realizarea unor imagini de neuitat. De asemenea, fotografia de botez nu trebuie obligatoriu sa se rezume doar la ceremonia religioasa, inainte evenimentului existand posibilitatea organizarii unei sedinte foto la domiciliu cu „personajul” principal. Si ca totul sa iasa bine, graba trebuie sa iasa din ecuatie si sa fie inlocuita de o atmosfera degajata si joviala.

Cadrele spontane sunt totusi cele care fac diferenta. Oricine poate realiza poze cu rudele si invitatii alaturi de miri, stand nemiscati si zambind oarecum fortat spre aparat. Un fotograf de nunta care se axeaza pe astfel de imagini deja demodate risca sa nu-si poata distinge pozele de cele facute de invitatii care au venit de acasa cu aparatul foto compact. Fotografiile realizate de profesionisti trebuie sa se diferentieze clar de celelalte. Surpinderea momentelor inedite, a expresiilor si emotiilor celor prezenti, a unor gesturi care altfel trec neobservate este, in viziunea mea, una dintre cele mai bune (dar nu si usoare) modalitati de realizare a acestei diferentieri.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Fotografie
Data inscrierii: 2010-06-16
Numar de afisari: 1014
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.danidunca.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate