Portalul W5

w5.ro


 
 Casa si gradina
  Licitatii (0)
  Gradina si Plante (3)
  Decoratiuni interioare (13)
  Animale de companie (12)
  Gradinari (1)
  Reparatii si modernizari (3)
  Gatit (2)
  Diverse Casa si Gradina (28)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Unimob - mobilier comercial

Popularitate:

Voteaza:

Unimob - mobilier comercial

Unimob produce mobilier comercial din pal si mdf, mobilier de birou, mobilier casnic. De asemenea, Unimob amenajeaza magazine: montaj rafturi, montaj decoratii pe rafturi si pereti, montaj cabluri si lanturi suspendate, montaj ghidaje clienti, montaj obiecte pardoseala, montaj mobilier case de marcat, montaje conexe, protectii pereti, usi, scari, usi de interior, pereti de compartimentare, tencuiala uscata, tavane, vopsitorie, mobilier case de marcat, rafturi, ghidaje, carucioare.

UniMob are o experienta vasta in productia mobilierului la comanda. Astfel, va poate oferi solutii complete atat pentru amenajarea locuintei, spatiului de birouri cat si pentru amenajarea spatiului comercial.

In toti acesti ani ne-am specializat atat in productia de mobilier casnic cat si a mobilierului comercial, am creat, proiectat si adaptat nevoilor pietei fiind la curent cu tendintele si accesoriile nou aparute.

Folosim o gama variata de culori, texturi, accesorii si materiale de calitate astfel incat, sa putem oferi clientilor nostri garantia unui lucru bine facut.

De-a lungul timpului, am dobandit experienta nu numai in fabricarea mobilei ci si in montarea gips-ului carton, a finisajelor interioare si instalatiilor sanitare, astfel incat, clientul poate opta pentru o amenajare totala a locuintei sau a spatiului comercial.

UniMob a colaborat atat cu persoane fizice si juridice, cat si cu companii nationale si multinationale reusind astfel, sa satisfaca cerintele si exigentele celor mai pretentiosi clienti.


Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Decoratiuni interioare
Data inscrierii: 2010-06-28
Numar de afisari: 1097
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.unimob.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate