Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Galerii cu unghii false

Popularitate:

Voteaza:

Galerii cu unghii false

Unghiiperfecte este un loc de intalnire pentru toti adepti unghiilor frumoase. Aici gasiti galerii cu unghii false, ornamentate cu cele mai diverse modele.

Am creat UnghiiPerfecte pentru a servi ca un loc de intalnire pentru toti adepti unghiilor frumoase, indiferent daca aceste unghii sunt naturale sau false. Dorim din suflet, ca acest loc sa fie un punct de reper, atat pentru toti cei care lucreaza in domeniul ingrijirii mainilor si picioarelor, cat si pentru toate doamnele si domnisoarele carora le place sa aiba unghii ingrijite si frumoase.

Pentru persoanele care practica aceasta meserie, sau daca doriti putem sa spunem "Arta", oferim un mod usor si gratuit ca sa-si arate de ce sunt in stare, ce opere de arta pot crea pe mainile si picioarele clientelor. Astfel toate pozele care sunt incarcate pe acest site, devin reclama pentru persoana care a incarcat poza. Si stim bine, ca o poza frumoasa conteaza mai mult decat 100 de cuvinte rostite.

Tot odata dorim ca UnghiiPerfecte sa fie o sursa de inspiratie pentru toti cei care doresc sa faca unghii frumoase si au incercat deja tot ce trecea prin minte, sau inca sunt la inceput si mai au mult de invatat.

Iar pentru persoanele carora le place la nebunie sa poarte unghii frumoase, dar nu-si gasesc in localitatea unde locuiesc o manichiurista care sa poate realiza unghiile de vis pe care isi doresc, UnghiiPerfecte poate venii in ajutor, deoarece la noi o sa gaseasca profesioniste din toata tara, cu toate datele de contact pentru a obtine o programarea mult dorita.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Galerii
Data inscrierii: 2010-06-29
Numar de afisari: 1156
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.unghiiperfecte.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate