Portalul W5

w5.ro


 
 Casa si gradina
  Licitatii (0)
  Gradina si Plante (3)
  Decoratiuni interioare (13)
  Animale de companie (12)
  Gradinari (1)
  Reparatii si modernizari (3)
  Gatit (2)
  Diverse Casa si Gradina (28)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Romanian top collie kennel

Popularitate:

Voteaza:

Romanian top collie kennel

Canisa specializata in cresterea si selectia urmatoarelor rase: ciobanesc scotian collie, ciobanesc belgian tervueren, ciobanesc de berna, welsh corgi cardigan. Ocazional vindem pui de calitate superioara provenita din aceste rase.

Ma numesc Jakab Zoltan si locuiesc impreuna cu familia intr-un orasel de provincie medieval: Sighisoara. Sunt proprietarul canisei: Prince Von Schassburg.

De mic copil ador animalele, in special cainii. De cand ma stiu am fost inconjurat de caini si pisici. La un moment dat chiar am vrut sa devin medic veterinar! Viata insa m-a condus in alta directie.
In 1992 mi-am vazut unul dintre vise implinite: am reusit sa cumpar rasa mea preferata un Collie cu par lung, femela tricolora: Lassie.

Am cumparat-o de la Tg. Mures de la Domnul si Doamna Iszlai. Le datorez vesnica recunostinta! In 1994 alt vis implinit: s-a nascut fiica mea Andrea. De cand am adus-o acasa de la maternitate Lassie a "adoptat-o", nu s-a miscat de langa ea nici o clipa. Anii au trecut si nimic nu s-a schimbat, Andrea a facut primii pasi tinandu-se de Lassie, se jucau, se plimbau impreuna. Noaptea Lassie dormea langa, sau chiar in patul Andreei.

In anii '90 era foarte greu sa gasesti un pui de Collie, in special in Romania. Despre monta nici nu mai amintesc! Asa ca Lassie a ramas fara o pereche. Ma batea gandul sa infiintez o canisa de Collie, dar acest lucru tot amanam la nesfarsit. In primul rand timpul nu mi-a permis, lucram in domeniul constructiilor, aveam firma mea de constructii, numai timp nu aveam.

In 2004, luna Iulie am cumparat un pui de Smooth Collie, femela, gold-sable, am botezat-o Lady. Pe vremea acea aceasta rasa era total necunoscuta in Romania, in toata Europa existau numai 12 crescatori! Cred, si ma mandresc cu aceasta, ca aveam atunci primul si singurul exemplar din Romania. Lady a devenit o adevarata bestie rasfatata.
Tot in 2004 a intervenit o drama ce ne-a schimbat viata, atat mie cat si familiei mele. In a treia zi de Craciun Lassie ne-a parasit, s-a stins in bratele mele, nu a vrut sa plece, s-a tinut cat a putut de bine, totusi varsta si-a spus cuvantul.


Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Animale de companie
Data inscrierii: 2010-06-30
Numar de afisari: 1338
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.vonschassburg.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate