Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (2)
  Programare (3)
  Jocuri (9)
  CAD (1)
  Multimedia (1)
  Securitate (5)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (3)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Camere de supraveghere

Popularitate:

Voteaza:

Camere de supraveghere

Magazin online de camere de supraveghere si monitorizare video, camere de supraveghere ip, camere ascunse, dvr-digital video recorder, sisteme de supraveghere, placi de captura, detectoare radar, wireless, cctv, spion, gadget-uri, alarme auto cu pornire motor si atentionare prin pager, gps. Toate acestea ofertite la preturi de importatori.

Suntem o echipa intreprinzatoare, entuziasta si tanara, desi au trecut multi ani de cand acumulam si diversificam experienta hi-tech.
Avand o pregatire profesionala vasta (informatica, tehnica si juridica) suntem capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Profesionalismul nostru sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Suntem informati, seriosi si receptivi la toate solicitarile dvs.

Tinem la personalitatea noastra si a dumneavoastra si calitatea serviciilor oferite.

Pentru a putea caracteriza IBO eTrading SRL ar trebui consultati sutele de clienti carora le oferim zilnic serviciile noastre.

Ne face placere sa va ajutam in luarea deciziei adecvate fie ca este vorba de simpla achizitionare a unei componente, a unui calculator personal, laptop, implementarea unei retele, un sistem de supraveghere, instalarea unei alarme auto pana la conceperea si realizarea unui site. Pentru noi fiecare client este unic urmarind sa-i oferim cele mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Principalul domeniu de activitate este proiectarea, livrarea si instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalatii electrice si sisteme de distributie de joasa tensiune, proiectarea si realizarea de automate programabile folosite la comanda secventiala automata a unor activitati.

Produsele oferite de noi sunt moderne si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu. Colaboram cu distribuitori autorizati de echipamente de securitate.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Securitate
Data inscrierii: 2010-07-16
Numar de afisari: 1246
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.echipamente-supraveghere.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate