Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (25)
  Electrocasnice si Electronice (16)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (18)
  Asigurari (14)
  Finante si Banci (12)
  Constructii si Amenajari (214)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (30)
  Prestari servicii (55)
  Avocatura (21)
  Comert (104)
  Confectii si Incaltaminte (11)
  Industrie (24)
  Transport (16)
  Alimentatie publica (11)
  Marketing si Publicitate (23)
  Traduceri (9)
  Cumparaturi (11)
  Bijuterii (16)
  Firme (24)
  Diverse Afaceri (35)
  Parfumuri (3)
  Auto (76)
  Diverse Economie (3)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Recuperare taxe auto de poluare

Popularitate:

Voteaza:

Recuperare taxe auto de poluare

Recuperare integrala, in instanta, a taxei de prima inmatriculare, a taxei de poluare si a diferentei dintre acestea pentru orice autovehicul inmatriculat, achizitionat din tara sau strainatate. Actiuni la nivel national.

Sub coordonarea Cabinetului de Avocat Simbotin Remus, la sediul acestuia puteti beneficia de servicii de consultanta, asistenta juridica si reprezentare atat in fata organelor fiscale cat si in fata instantelor de judecata in vederea recuperarii taxei speciale de prima inmatriculare, a taxei de poluare precum si a diferentei rezultata dintre taxa speciala de prima inmatriculare si taxa de poluare.

Persoanele fizice sau juridice care au platit taxa speciala de prima inmatriculare sau taxa de poluare pentru autovehicule, pot solicita restituirea acestei taxe, incasata nelegal de catre Statul Roman. Pentru a veni in sprijinul acestor persoane cabinetul nostru de avocat va pune la dispozitie cadrul si logistica necesara, precum si serviciile competente ale avocatilor nostri specializati in aceasta procedura.

Statul Roman nu are nici un interes sa renunte la o sursa de bani la buget, fie ea si nelegala, atata vreme cat populatia nu exercita presiuni, fiind probabil prea ocupata cu grijile zilnice in aceasta perioada de recesiune. Trebuie luata atitudine fata de nepasarea autoritatilor si trebuie sa ne exercitam dreptul de a actiona in instanta Statul atunci cand greseste. Este mai mult decat un drept, este o obligatie civica.

Asadar cei care ati platit taxa speciala de prima inmatriculare (taxa in vigoare in perioada 1 ianuarie 2007- 30 iunie 2008), precum si cei care ati platit taxa de poluare (in vigoare dupa 30 iunie 2008), va rugam sa va adresati cabinetului nostru de avocatura, pentru a primi toate informatiile necesare deschiderii procedurii de recuperare a taxei.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Auto
Data inscrierii: 2010-07-25
Numar de afisari: 1446
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.recuperare-taxe-auto.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate