Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Clinica stomatologica Crystal Dental Clinic

Popularitate:

Voteaza:

Clinica stomatologica Crystal Dental Clinic

Clinica stomatologica Crystal Dental Clinic si stomatologie copii ofera servicii de albire dinti, implant dentar, coroana de zirconiu.

Clinica stomatologica Crystal Dental Clinic, situata in centrul Bucurestiului va pune la dispozitie cele mai ridicate standarde medico-profesionale.

Pentru noi, pe primul loc se afla sanatatea dintilor si frumusetea zambetului dumneavoastra.

Echipa noastra de stomatologi cu o inalta pregatire profesionala impreuna cu materialele si instrumentele medicale de ultima generatie din Germania si Statele Unite sunt aici pentru a va ingriji sanatatea bucala pana la satisfactia totala a dumneavoastra, pacientul nostru.

Probabil ca ati auzit deja de cabinetul stomatologic Crystal Dental Clinic. Daca este asa, inseamna ca stiti care sunt prioritatile noastre:

- o atmosfera calduroasa si relaxanta. Noi consideram ca mersul la dentist in ziua de azi nu trebuie sa reprezinte acea experienta traumatizanta despre care ne povesteau bunicii. Echipa noastra de dentisti se caracterizeaza prin amabilitatea si grija pe care o poarta pacientiilor nostri pentru ca acestia sa se simta cat mai bine pe tot parcursul tratamentului stomatologic.
- un tratament stomatologic fara durere. Stomatologia actuala a redus durerea, in multe cazuri eliminand-o complet. Evitarea durerii este o autoexigenta profesionala la cabinetul Crystal Dental Clinic.
- o selectie exigenta a personalului medical si de asistenta. Doctori cu diferite specializari in America de Nord si Europa Occidentala. Asistente ce au fost selectionate dintre cele mai pregatite in plan profesional si uman.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Spitale
Data inscrierii: 2010-09-06
Numar de afisari: 1260
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.crystaldentalclinic.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate