Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Cursuri Reiki

Popularitate:

Voteaza:

Cursuri Reiki

Reiki, cursuri reiki, cursuri Reiki Bucuresti, terapii Reiki, maestru Reiki sustine cursuri Reiki Usui Tibetan, Reiki traditional, se ofera diploma pentru toate gradele.

Noi credem ca fiecare viata este unica iar sanatatea este cea mai pretioasa resursa pe care o avem. Medicina Alternativa supravegheata stiintific poate duce la rezultate spectaculoase in imbunatatirea si mentinerea sanatatii.

Sintem interesati sa dezvoltam proiecte pentruvindecarea persoanelor cu ajutorul Medicinii Alternative. Cercetarea in medicina Alternativa necesita o abordare stiintifica deci fondurile necesare pentru acest lucru sint vitale. Fundatia Europe Hope are nevoie de donatii si sponsori pentru a putea pune in practica astfel de proiecte.

In completare cu Medicina Alternativa Fundatia Europe Hope initiaza proiecte pentru protectia mediului. Planeta Pamint are nevoie de protectie si toti oamenii de stiinta sint de acord ca sanatatea pentru rasa umana poate exista numai intru-un mediu inconjurator sanatos.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-09-09
Numar de afisari: 1386
Numar note acordate: 4
Pagina Web: www.europehope.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate