Portalul W5

w5.ro


 
 Societate si Cultura
  Licitatii (0)
  Locuri de munca (17)
  Familie (7)
  Moda (11)
  Mediu si Ecologie (3)
  Nunta (14)
  Religie si Spiritualitate (2)
  Dans (3)
  Evenimente (21)
  Fotografie (13)
  Galerii (1)
  Literatura (4)
  ONG (8)
  Teatru (3)
  Administratie (2)
  Juridic (13)
  Primari (1)
  Politica (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Tricouri personalizate digital

Popularitate:

Voteaza:

Tricouri personalizate digital

Magazin virutal unde iti poti configura tricoul online cu imprimeul dorit. Personalizarea se face cu ajutorul unei imprimante speciale, ce asigura o calitate deosebita a imprimeului. Preturi fara concurenta. Faceti cadoul ideal prietenilor vostri!

Societatea noastra este o societate veche in industria textila din Romania, activand in acest domeniu de activitate incepand cu anul 1991. De atunci si pana acum societatea a avut multe contracte in domeniu cu clienti pretentiosi atat din tara cat si din strainatate, reusind sa mentina un standard ridicat al nivelului de calitate a produselor oferite. Ideea infiintarii diviziei de tricouri personalizate a venit pe parcursul anului 2009 si vine in intampinarea cerintelor evidente de pe piata romaneasca, in principal din partea tinerilor.

Pimp My Shirt va ofera solutia moderna pentru tiparirea imaginilor fotografice digitale pe materile textile, inclusiv bumbac 100%. Va oferim solutia moderna si completa a imprimarilor impecabile, durabile si stralucitoare pe materiale textile. Este o solutie ce inlocuieste cu succes metodele greoaie de screen printing (serigrafie), transfer termic al foliilor imprimate sau sublimare. Veti obtine culori vibrante, imagini vii, cu foarte mare flexibilitate, aspect cauciucat, rezistenta mare la intindere si numeroase spalari. Este incomparabil.

Imaginile familiare ale tricourilor inscriptionate de pe piata va vor parea sterse. Cernelurile speciale pot fi folosite pentru imprimarea directa pe bumbac (imposibil prin sublimare) sau alte materiale textile cu texturi si culori diferite. Dupa tiparire cerneala este fixata cu ajutorul unei simple prese pentru transfer termic (pentru tricouri) sau tunel de uscare.


Categorie: Societate si Cultura
Subcategorie: Moda
Data inscrierii: 2010-10-21
Numar de afisari: 1015
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.pimpmyshirt.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate