Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Ecomedica

Popularitate:

Voteaza:

Ecomedica

Ecomedica se doreste a deveni un domeniu in care sunt invitati toti ce isi doreasca sa traiasca sau sa se vindece cu ajutorul a ceea ce natura ne ofera. Pentru inceput, am impartit acest domeniu in patru sectiuni: Fitoterapie, Apiterapie, Homeopatie si Ayurveda. Toate aceste ramuri alternative ale medicinii promoveaza traiul de viata echilibrat, fara excese sau abuzuri indiferent de natura lor.

Chiar si in cazul bolilor pe care omul zilelor noastre le poate experimenta pe parcursul vietii sale, aceste ramuri ale medicinii ofera o multitudine de posibilitati de insanatosire, fara a apela la medicamentele si antibioticele de sinteza cu care industria farmaceutica ne bombardeaza zi de zi.

Pe plan international, exista numeroase dezbateri si controverse despre efectele secundare dezastruoase pe care aceste medicamente sintetice (si in special antibioticele) le au asupra organismului uman si, in special, asupra sistemului imunitar. Din pacate, imensa puterea financiara a industriei farmaceutice moderne (putere financiara datorata, intr-o covarsitoare masura, fiecarui pacient in parte, pacienti care devin, aproape inconstient, clientii lor) reuseste, cel mai adesea, sa puna intr-un con de umbra terapiile naturiste si alternative, desi, cu siguranta, nu acolo este locul lor.

Suntem constienti ca este mult mai comod sa apeleati la primul medicament ce v-a ramas in minte dupa ultima reclama de la TV pentru a curma o banala migrena sau raceala (fie ca sunt luate, sau nu, la recomandarea medicului) decat sa vedeti ce tratament naturist, sau homeopat v-ar putea ajuta sa reveniti la forma maxima; cu toate acestea cati dintre dumneavoastra se vor fi gandit in acele momente la raul pe care ni-l producem singuri? Este doar o intrebare retorica.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-11-17
Numar de afisari: 1145
Numar note acordate: 1
Pagina Web: ecomedica.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate