Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (61)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (5)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Balta de pescuit la crap Magura 9

Popularitate:

Voteaza:

Balta de pescuit la crap Magura 9

Magura 9 este o balta de pescuit la crap, acumulare de aproximativ 13 ha luciu de apa care face parte din Valea Zboiului, este amplasata in judetul Calarasi, la 43 km de Bucuresti.

Se pleaca pe drumul catre Oltenita, dupa ce se termina comuna Frumusani se face dreapta pe DJ 401 catre Comunele Heresti, Hotarele si se va intersecta cu DN 41 Oltenita Giurgiu, unde vom face stanga catre Oltenita. La aproximativ 2 km cand s-a facut stanga veti intalni indicator catre ACCES MAGURA9.

Acumularea va ofera 22 de pontoane cu dimensiunea de 18 mp (4 m*4.5 m) fiecare, situate la o distanta de 60 m, iar acolo unde malul a permis s-au mai creat 10 locuri fara ponton, dar amenajate si delimitate cu pietris pentru a crea un confort pescarului. Se pescuieste pe un singur mal si specia predominanta este crapul comun si oglinda.

Balta a fost preluata fara a se navodi in prealabil, iar la un pescuit de control s-a putut constata ca exista o populatie buna de crap si cteno (4-5 kg/ buc ca si generatie) si exemplare de somn si crap peste 10 kg, estimandu-se o populatie piscicola de crap, cteno existenta in jur a 4 tone iar in primavara acestui an se va popula cu 8 t de crap cu dimensiuni intre 2.800 kg si 5.000 kg.


Categorie: Sport
Subcategorie: Pescuit
Data inscrierii: 2011-04-07
Numar de afisari: 1482
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.magura9.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate