Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Academia Spa - cursuri masaj

Popularitate:

Voteaza:

Academia Spa - cursuri masaj

Academia Spa a fost infiintata in anul 2003 si are ca principal domeniu de activitate organizarea de cursuri teoretice si practice de masaj si practici conexe si reflexoterapie si practici conexe.

Scoala a fost inaugurata in Brasov, iar in prezent si-a extins activitatea prin deschiderea centrelor din Bacau, Ploiesti, Botosani, Suceava, Mures, Galati, Braila, Tulcea, Sighisoara, Focsani si Moinesti.

pana in prezent AcademiaSpa are peste 4500 de absolventi la cursurile de initiere, libera practica si specializari in toata tara si se bucura de o recunoastere la nivel national si international din partea marilor scoli si institutii din domeniu datorita calitatii si eficientei serviciilor de formare profesionala, bazelor tehnice si a competentelor si profesionalismului lectorilor.

Datorita inaltului standard calitativ de pregatire teoretica si practica academiaspa a devenit un pion principal pe piata fortei de munca nationala si internationala.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2011-05-11
Numar de afisari: 1006
Numar note acordate: 1
Pagina Web: academiaspa.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate