Portalul W5

w5.ro


 
 Casa si gradina
  Licitatii (0)
  Gradina si Plante (3)
  Decoratiuni interioare (13)
  Animale de companie (12)
  Gradinari (1)
  Reparatii si modernizari (3)
  Gatit (2)
  Diverse Casa si Gradina (28)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Amek - mobilier pentru nou nascuti

Popularitate:

Voteaza:

Amek - mobilier pentru nou nascuti

Amek dupa colaborari de succes cu cei mai buni producatori din Europa, din domeniul articolelor pentru copii si nou nascuti, aduce pe piata romaneasca branduri de traditie si prestigiu de peste 50 de ani precum Madu, Tuc Tuc, Bolin Bolon, Bimbidreams, Pirulos si Ruca.

Amek se axeaza pe articole de inalta calitate pentru copii, bebelusi si nou nascuti din Spania si Portugalia precum camere pentru copii, mobilier, patuturi pentru bebelusi, comode, decoratiuni, lenjerii pentru patuturi de bebelusi, genti de maternitate si accesorii.

Amek comercializeaza produse ce respecta cele mai stricte norme de securitate si calitate europene U.N.E. EN. fiind testate de AIJU (institutul tehnologic pentru jucarii si articole de puericultura), iar produsele textile fiind certificate de catre Aitex (institutul tehnologic textil).

Produsele textile sunt antialergice, antiacariene, ignifuge si pot fi spalate la temperatura de 30 de grade celsius, culoarea remanand intacta. Pentru mobilier este folosita vopsea pe baza de apace nu este toxica micutilor, iar finisajele mobilei sunt rotunjite si cu protectie din plastic, astfel ajutand protejarea bebelusilor.

Amek, afland nevoile parintilor vine in ajutorul acestora cu idei de amenajare, cataloage si sfaturi utile, parintilor remanandu-le doar placerea de a alege.


Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Decoratiuni interioare
Data inscrierii: 2011-07-16
Numar de afisari: 1191
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.amek.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate