Portalul W5

w5.ro


 
    Matrimoniale

Va oferim seriozitate maxima, posibilitatea de a comunica si de a va face prieteni noi, inscriere gratuita si cel mai relaxant si sigur mod de comunicare.


    Director web

Cea mai simpla si ieftina metoda de promovare a unui site pe internet este inscrierea intr-un director web. Importanta data de motoarele de cautare pentru un site web este data de numarul de linkuri care trimit catre acel site web, dar si numarul page rank al acelor site-uri. Acest director web transfera page rank.

    Stiri

Duelul titanilor din China: Alibaba si Tencent au cheltuit de 10 miliarde de dolari in ultimele doua luni pentru a cuceri piata de retail
Duelul titanilor din China: Alibaba si Tencent au cheltuit de 10 miliarde de dolari in ultimele doua luni pentru a cuceri piata de retail
Gigantii Chinei din domeniul hi-tech, Alibaba Group si Tencent Holdings, care valoreaza impreuna peste un trilion de dolari, se af [...]


USD $ 3.7813
EUR 4.6552
    Curs valutar

Curs valutar actualizat la zi, convertor valutar, arhiva curs valutar.    Horoscop

Horoscop actualizat zilnic, horoscop pentru toate zodiile, arhiva cu horoscop din zilele anterioare.

    Videoclipuri

Videoclipuri romaneasti, videoclipuri internationale, videoclipuri haioase, videoclipuri muzica populara, totul doar pentru tine.
Ascultati muzica favorita direct de pe internet. Am sortat melodiile pe interpreti pentru a fi mai usor pentru tine de ascultat si navigat.
Daca aveti o formatie sau un videoclip preferat si vreti sa apara aici va asteptam cu o propunere.


    Bancuri

O colectie de bancuri grupate pe categorii printre care Albanezi, Alinuta, Ardeleni, Blonde si multe altele. Ai un banc si vrei sa il faci public? aici este locul unde poti face asta. Cand te plictisesti pe internet te asteptam sa te mai relaxezi cu un banc.


    Jocuri

O gama variata de jocuri grupate pe categorii selectate special pentru tine. Jocuri de logica, actiune, aventura, sport si altele. Jocuri pentru tine, pentru toate varstele.


Colindatorii
Bile nebune


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2018 w5.ro
Toate drepturile rezervate