Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Slabeste repede

Popularitate:

Voteaza:

Slabeste repede

In societatea moderna, totul se limiteaza la viteza si la rezultate vizibile rapid; de aceea, toti doresc sa slabeasca rapid pentru a atinge cat mai repede anumite standarde de frumusete.

Oricine are de slabit mai mult de 5 kg stie cat de dificil poate fi sa te urci pe cantar zilnci pentru a vedea daca sunt imbunatatiri in eforturile lor de a slabi. In interiorul tau, stii ca trebuie sa scapi de kilogramele in plus dar imaginea in ansamblu este coplesitoare.

Dintr-o data, sa slabesti 2, 5, 15 sau chiar 50 kilograme devine un calvar. Totusi, schimbandu-ti punctul de concentrare, iti poti schimba modul de a gandi. Concentreaza-te pe beneficiile pentru sanatate pe care “scaparea” de kilogramele in plus le poate avea. Nu mai transforma problema slabirii in numarul la pantaloni si realizeaza ca este vorba de a trai mai mult si mai sanator. Pe masura ce incepi sa slabesti, vei scapa si de riscuri nedorite precum tensiune ridicata si boli cardiace.

Pentru a slabi un kilogram de grasime, trebuie sa arzi cu aproximativ 3.500 de calorii peste numarul de calorii pe care il arzi in mod obisnuit cu activitatile tale zilnice. Acest numar este imposibil de ars intr-o singura zi dar, luand-o treptat, poti calcula exact ce trebuie sa faci zilnic pentru a arde sau a reduce numarul de calorii si a arde grasimile.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Nutritionism
Data inscrierii: 2010-05-28
Numar de afisari: 1921
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.slabeste-repede.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate