Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Predictii directe

Popularitate:

Voteaza:

Predictii directe

Predictii in direct, live prin videochat! Astrologie, numerologie, tarot, lenormand, predictii in 24 /32 de carti, clarvedere, paranormal, previziuni, magie, vise, parapsihologie, terapii, preturile cele mai mici!plata on line prin sms si card.

Astrologi, Numerologi, Bioterapeuti, Parapsihologi initiati in tainele Stiintelor Astrale, ale Tarotului, Cartomantiei, Oniromantiei,Terapeuti cu o vasta experienta in aceste domenii, te asteapta in acest site. Daca esti dornic sa stii mai multe despre tine sau despre altcineva, daca ai necazuri si ne soliciti, vom incerca impreuna sa gasim o rezolvare la problemele cu care te confrunti si a caror solutionare nu ai gasit-o inca.

Pentru a va deslusi tainele vietilor anterioare si ceea ce va asteapta in viitor, vom utiliza metode divinatorii ca: Tarot clasic si Tarotul Lenormand, Astrologia Clasica, Astrologia Vedica ,Astrologia Tibetana, Numerologia si Kabbalah, Clarvederea, Claintuitia si Telepatia. Previziuni ale viitorului prin divinatii sau popular spus "ghicit in carti" in : 24 de carti, 32 de carti, Tarot Tiganesc, Carti Unguresti, Carti Kipper dar si Dezlegari de magie, farmece, si blesteme.

Folosirea Clarintuitie, Telepatiei dar si a Pendulului pentru raspunsuri cat si scanarea in direct a altor vieti. Astfel vei afla unde ai mai fost intrupat, daca ai mai fost impreuna din cei cunoscuti, adica ce karma aveti de ars impreuna, ce datorii ai de platit in aceasta viata, care sunt cumpenele si lectiile din aceasta viata si de ce ti se intampla anumite lucruri pe care nu le intelegi, etc.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Astrologie
Data inscrierii: 2010-09-07
Numar de afisari: 1693
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.predictiidirecte.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate