Portalul W5

w5.ro


 
 Afaceri si economie
  Licitatii (0)
  Contabilitate (27)
  Electrocasnice si Electronice (21)
  Imobiliare (44)
  Agricultura (19)
  Asigurari (15)
  Finante si Banci (14)
  Constructii si Amenajari (227)
  Telecomunicatii (9)
  Mobilier (36)
  Prestari servicii (58)
  Avocatura (23)
  Comert (112)
  Confectii si Incaltaminte (13)
  Industrie (24)
  Transport (19)
  Alimentatie publica (13)
  Marketing si Publicitate (25)
  Traduceri (11)
  Cumparaturi (13)
  Bijuterii (16)
  Firme (26)
  Diverse Afaceri (36)
  Parfumuri (3)
  Auto (81)
  Diverse Economie (4)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Fontana Residence

Popularitate:

Voteaza:

Fontana Residence

Fontana Residence este locul un ai vrea sa locuiesti! Apartamente 2 si 3 camere pentru vanzare si inchiriere in zona Polus Center, Cluj-Napoca, Romania.

Ai nevoie de liniste, aer curat, relaxare, multa verdeata, aproape de oras? Te intereseza ce se intampla cu mediul inconjurator? Apreciezi lucrurile de calitate, confortul si rafinamentul? Daca da, atunci Fontana Residence este ansamblu unde ai vrea sa locuiesti.

Ansamblul rezidential Fontana Residence a fost conceput in cel mai mic detaliu pornind de la premise calitate, nu cantitate. A fost gandit ca fiecare proprietar sa se simta cu adevarat acasa.

Fontana Residence este situata intr-o zona verde, extrem de linistita dar totusi nu departe de oras. Locatia este Valea Garboului, mai exact pe drumul Sf. Ion catre padurea Faget dinspre cartierul Manastur. Accesul este foarte usor, acesta facandu-se pe doua drumuri de acces unul dinspre cartierul Manastur si altul direct de pe E60 in zona Practiker.

Ansamblul se afla la doar 5 minute de Polus, Metro, Practiker, la 15 minute de mers de cea mai apropiata statie de autobus, troleibus, tramvai. Apartamentele au fost concepute pentru ca fiecare locatar sa simta caldura unei camin, sa simta natura mai aproape dar in acelasi timp sa se simta in siguranta.

Fontana Residence doreste sa se impuna pe piata clujeana ca fiind un proiect cu cel mai bun raport calitate-pret. Ne-am bazat pe calitate si ne vom baza in continuare.

Firma Fonatanarossa, cea care a initiat si a construit acest ansamblu are un istoric in domeniul constructiilor civile si industriale de cativa ani buni. Materialele care s-au folosit sunt de calitate superioara, materiale recunoscute in domeniul constructiilor. Mai multe detalii despre materiale le gasiti in sectiunea Finisaje.


Categorie: Afaceri si economie
Subcategorie: Imobiliare
Data inscrierii: 2010-09-20
Numar de afisari: 2131
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.fontanaresidence.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate