Portalul W5

w5.ro


 
 Sport
  Licitatii (0)
  Auto si Moto (65)
  Ciclism (1)
  Echipamente sportive (1)
  Fotbal (3)
  Pescuit (2)
  Sporturi (21)
  Aviatie (1)
  Fitness (6)
  Sporturi extreme (2)
  Diverse Sport (2)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Grappling

Popularitate:

Voteaza:

Grappling

Grappling este locul unde puteti gasi cele mai noi stiri despre sporturile din categoria grappling sau sporturi ce folosesc grapplingul, filmulete si imagini, regulament si competitii de grappling.

Despre grappling

Grappling se refera la tehnici si manevre de prindere aplicate unui adversar (uneori facand uz fie de imbracaminte, fie de persoana) in scopul de a obtine un avantaj fizic, fie sa prinda si sa lezeze, prin aplicarea diverse procedee de luxare, intindere, strangulare, dar si tehnici de aparare in fata acestui gen de atac.

Grappling este un termen general care cuprinde sau in care sunt incluse in mai multe discipline si stiluri, acesta este practicat ca un sport si ca o forma de auto-aparare.

Grappling nu include utilizarea de arme, cu toate acestea unele discipline de grappling invata tactici care includ tehnici de aparare impotriva armelor.

Tehnicile de Grappling pot fi divizate in: clinch de lupta, proiectari si aruncari, imobilizari, precum si fixari si tranzitii, acestea includ inversiuni si iesiri din diferite posturi de inferioritate.

Stilurile cele mai cunoscute de grappling sunt: Jiu Jitsu Brazilian cu gi sau nogi, Judo, Luptele greco-romane si libere, Sambo sportiv, shuai jiao, malla-yuddha, etc.


Categorie: Sport
Subcategorie: Sporturi
Data inscrierii: 2010-05-26
Numar de afisari: 1739
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.grappling.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate