Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Web team solutions

Popularitate:

Voteaza:

Web team solutions

Realizare site-uri, aplicatii web complexe, magazine virtuale, siteuri de prezentare, optimizare seo, promovare, servicii it, mentenanta hardware si software.

WebTeamSolution este o companie romaneasca de software specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, ce are la baza o echipa formata din ingineri in Automatica si Calculatoare, specialisti in Marketing si Project Menagement.

Din 2005, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clinentului, cu legitimatia si normativele in vigoare, acestea insemnand proiecte mai moderne si mai complexe, tehnologii mai elaborate, timpi de implementare mai scurti. In februarie 2010 BBSoft a devenit WebTeamSolutions, schimbare ce nu va afecta in niciun fel activitatea companiei.

Procedurile interne de lucru verificate si imbunatatite permanent sunt special create pentru a asigura calitatea serviciilor si produselor noastre.

Ne apreciem si ne respectam clientii acordandu-le toata increderea si servindu-le interesele in egala masura. Scopul nostru este de a creste productivitatea, eficienta si profitul net al companiei dumneavoastra prin construirea de site-uri sau aplicatii web robuste, flexibile, scalabile si eficiente. Ne straduim pentru a oferi o infrastructura optima de tehnologie pentru a sprijini nevoile curente si viitoare ale companiilor clientilor nostri.

Suntem o companie de IT formata din tineri specialisti in dezvoltare software, web design, consultanta si marketing orintata spre client. Mai intai intelegem nevoile afacerii dumneavoastra, oferim consultanta gratuita, apoi va facem o oferta personalizata.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: IT
Data inscrierii: 2010-09-10
Numar de afisari: 1837
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.webteamsolutions.net    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate