Portalul W5

w5.ro


 
 Educatie
  Licitatii (0)
  Cursuri (17)
  Gradinite (7)
  Scoli (2)
  Universitatii (1)
  Academii (16)
  Librarii (5)
  Organizatii (4)
  Dictionare (1)
  Diverse Educatie (18)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Europrecepta - after school Iasi

Popularitate:

Voteaza:

Europrecepta - after school Iasi

Europercepta ofera in orasul Iasi oportunitati de educatie pentru copii prin programe de tip before school si after school, cum ar fi asistenta in pregatirea temelor si activitati recreative si facultative, precum jocuri didactice si parc, pictura, dans, teatru, sah, limbi straine.

Pe langa paleta larga de activitati didactice, recreationale si culturale, copiii beneficiaza si de o serie de programe de vacanta, printre care concursuri, excursii la munte si la mare, cursuri la scoala de vara.

Despre noi:

Aici o echipa performanta de invatatori si profesori organizeaza eficient timpul copiilor dumneavoastra inainte sau dupa orele de scoala. Activitatile educative sunt armonios imbinate cu cele recreative, astfel incat copilul dumneavoastra sa-si petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, dar in acelasi timp sa se pregateasca temeinic pentru lectii zi de zi. Programele educative se desfasoara si in perioadele vacantelor.

Toate activitatile propuse si desfasurate sunt realizate in concordanta cu dezvoltarea fizica si psihica a copilului de varsta scolara mica.

Masa este servita in cantina din incinta cladirii. Copiii servesc aici un pranz complet, iar meniul este in concordanta cu cerintele nutritioniste privind alimentatia copiilor de la aceasta varsta.
Dupa servirea sau inainte de servirea pranzului (in functie de programul din care fac parte - before sau after school) elevii au o ora de activitati recreative si de relaxare.

Temele si le pregatesc intr-un cadru adecvat, dotat cu materiale didactice necesare, asistati si indrumati de cadre didactice specializate.

Parintii pot apela si ocazional la serviciile noastre sau doar in anumite zile, daca urmaresc in mod deosebit cultivarea unor aptitudini pe care le observa la propriul copil.


Categorie: Educatie
Subcategorie: Academii
Data inscrierii: 2010-05-27
Numar de afisari: 1297
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.europrecepta.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate