Portalul W5

w5.ro


 

Acces site
Nu ai un cont? crează-ţi un cont în câteva momente, în mod gratuit, accesând linkul de mai jos:

Creare cont!

Ce vă oferim:
- seriozitate maximă;
- înscriere gratuită;
- posibilitatea de a comunica cu toate profilele din site;
- posibilitatea de a bloca profilele care nu doriţi să vă contacteze;
- posibilitatea de a face o listă cu prietenii cu care comunicaţi cel mai des;
- puteţi oricand să ştergeţi profilul.

Ce vă cerem:
- seriozitate maximă;
- nu abuzaţi în nici un fel de serviciile noastre;
- oferiţi 3 fotografii clare în care să vi se vadă faţa;
- folosiţi fotografii în care să fi-ţi doar dumneavoastră, NU şi alte persoane;
- nu încărcaţi poze topless sau nud.
Designed by Free CSS Templates


Bine ati venit pe site-ul de marimoniale W5!


Acesta este un site de matrimoniale, unde vă puteţi face noi cunoştiinţe, puteţi socializa, puteţi găsi persoana care să vă stea alături pentru tot restul vieţii sau pur şi simplu puteţi găsi persoane cu care să petreceţi timp împreună.

Accesul şi folosirea site-ului sunt gratuite. Pentru a vă putea asigura intimitatea, cerem câte 3 poze de la fiecare utilizator. Toate pozele sunt verificate atent şi acceptate doar cele care se potrivesc cerinţelor. Numai cei care au 3 poze acceptate de noi pot vedea pozele celorlalţi. O persoană cu o singură poză acceptată, poate să comunice cu ceilalţi, dar nu le poate vedea pozele. Nu exista nici un utilizator fară cel puţin o poză.

Couple of the month


Pentru că ţinem foarte mult la discreţie şi seriozitate, informaţiile şi conţinutul acestui site este vizibil doar membrilor verificaţi de noi. În consecinţă pentru a utiliza acest site trebuie să ţineţi cont de următoarele aspecte:

- Fără un profil activat de noi nimeni nu are acces la site. Utilizatorii normali ai portalului nu vor avea acces la profilele din matrimoniale. Cu alte cuvinte, acces la informaţiile dumneavoastră vor avea doar un grup restrâns de persoane. Aceste persoane vor trebui să furnizeze poze reale şi personale, poze ce vor fi verificate de noi.

- Pozele dumneavoastră vor fi vizibile numai utilizatorilor care au adăugat 3 poze (toate cele 3 poze vor fi verificate, iar în poze trebuie să fie vizibilă faţa celor inscrişi). Utilizatorii care vor furniza doar o fotografie, vor putea comunica cu celelalte persoane din site, dar nu vor putea să vadă pozele celorlalţi. În schimb poza lor va fi vizibilă pentru persoanele care au 3 poze acceptate de noi.

- La crearea profilului, sau când adăugaţi poze, ţineţi cont de faptul că pozele vor fi verificate de o persoană. Nu vom accepta decât poze decente şi în care sunteţi vizibili la faţa. Nu acceptăm poze cu flori sau animale, aşa că nu incărcaţi astfel de poze doar ca să faceţi 3 poze.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate