Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Salina Sasmedro - Vaslui

Popularitate:

Voteaza:

Salina Sasmedro - Vaslui

Salinoterapia reprezinta o alterantiva naturala pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor respiratorii, insomniilor si stress-ului.

Salina Sasmedro este prima salina tip Costa din Moldova, inaugurata in luna mai 2010. Pentru amenajare s-a folosit sare de la salina Praid.

Suprafata salinei este de aproximativ 40 mp, spatiu in care pot beneficia de tratament pana la 30 de persoane/sedinta, avand la dispozitie si urmatoarele facilitati:

- jocuri sah, rummy, carti;
- materiale informative de specialitate;
- ziare, reviste, TV, internet wireless, muzica ambientala;
- DVD - desene animate, filme.

Proprietatile curative ale aerosolilor salini au fost studiate pe o scara relativ redusa de subiecti, raportat la numarul populatiei mondiale. Scara redusa, deoarece in putine tari din lume se gasesc zacaminte de halit de calitate. Avand in vedere si mostenirile civilizatiei romane, in regiunile Europei rasaritene s-au pus mai bazele serioase ale cercetarii efectelor curative ale aerosolilor salini.

In afara Romaniei, putine tari se pot mandri cu zestrea de zacaminte de sare de calitate (puritate ridicata). Ca si cercetari sistematice si publicate, in tarile fostei URSS a fost pus accentul cel mai mare in acest sens. Dar ca exemplu, spre deosebire de sarea gema de la Praid, acestia au mineralul silvinita, care este un compus de cca. 60% NaCl, 30% KCl, restul fiind diverse minerale.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-07-22
Numar de afisari: 1389
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.salinavaslui.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate