Portalul W5

w5.ro


 
 Casa si gradina
  Licitatii (0)
  Gradina si Plante (3)
  Decoratiuni interioare (13)
  Animale de companie (12)
  Gradinari (1)
  Reparatii si modernizari (3)
  Gatit (2)
  Diverse Casa si Gradina (28)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Westie canisa

Popularitate:

Voteaza:

Westie canisa

Siteul canisei noastre va propune o incursiune in minunata lume Westie. Dorim sa facem performanta, sa avem caini sanatosi, frumosi si de aceea ne ocupam exclusiv de cresterea si promovarea acestei minunate rase - Westie.

Povestea Canisei Westie Voivodina a inceput in primavara lui 2009, in ziua in care am decis sa aducem in familia noastra un nou membru si anume un catel pe care ni-l doream de multa vreme. Acesta trebuia sa fie neaparat westie.

Am inceput desigur prin a ne informa despre aceasta rasa, am luat legatura cu diversi crescatori pana cand intr-o zi dupa luni de asteptare, a ajuns in casa noastra primul westie. Ea se numeste X Tess Victis si a fost adusa din Polonia. Multumim D-lui. Slawomir Stepniewski de la canisa Victis, pentru ca a avut incredere in noi.

Initial nu am avut intentia de a infiinta o canisa, dar treptat placerea de a creste aceasta minunata rasa westie, de a participa la expozitii si de a castiga ne-a determinat la aducerea in familia noastra a inca unui membru. Ea este o femela westie, Billy Jean Victis si a aparut in viata noastra in vara lui 2010. Printr-o intamplare care tine de destin un al treilea membru a ajuns la noi. Tot o femela westie, Bonita Victis.


Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Animale de companie
Data inscrierii: 2011-01-17
Numar de afisari: 1016
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.voivodina.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate