Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Solutii de masaj Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Solutii de masaj Bucuresti

Solutii de masaj la cabinetul din centrul bucurestiului, la domiciliul clientului si chiar si la birou. Reflexoterapie, kinetoterapie, yumeiho, shiatsu, drenaj limfatic, masaj anticelulitic.

Suntem pregatiti sa va aducem buna dispozitie la birou, dar venim si cu solutii de: masaj general, masaj anticelulitic, gimnastica medicala si refelexoterapie la domiciliul dumneavoastra, pentru dumneavoastra si pentru ceilalti membri ai familiei.

De asemenea, oferim sprijin si asistenta atat in ceea ce priveste nutritia, aromoterapia sau medicina traditionala ayurveda, cat si in terapia ocupationala sau ergonomie.

Acestea sunt si scopurile echipei noastre in ceea ce priveste masajul la birou. Majoritatea oamenilor/angajatilor adopta in cea mai mare parte a zilei o atitudine fizica incorecta, sedentara, determinata de activitatile prestate. Pentru a preveni aceste neplaceri ale sedentarismului este indicat sa mentinem o pozitie corecta a corpului.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2011-03-02
Numar de afisari: 1163
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.masajdezi.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2020 w5.ro
Toate drepturile rezervate