Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Restaurantul Ultimul Don - Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Restaurantul Ultimul Don - Bucuresti

Daca sunteti in cautare de restaurante nunti, salonul de nunta al restaurantului Ultimul Don este spatiul ideal pentru organizarea evenimentului dumneavoastra. Consultati pagina dedicata pentru meniu nunta si vedeti pretul meniului de nunta. Preturi accesibile. Posibilitate rezervare online.

Situat in sectorul 6 din Bucuresti, restaurantul Ultimul Don va asteapta intr-un spatiu generos si un cadru familial, unde puteti savura o gama variata de feluri de mancare traditionala si internationala si degusta vinuri alese.

De asemenea, in cadrul restaurantului, oferim serivicii de organizare de nunta si organizare de botez. Pentru aceste evenimente speciale, restaurantul Ultimul Don a pregatit meniuri de nunti si meniuri de botez pe care le puteti viziona in cadrul sectiunii Meniu. Tot in aceasta sectiune puteti consulta meniul restaurantului.

Pentru a inlesni interactiunea dumneavoastra cu restaurantul Ultimul Don am creat sectiunea Rezervari Online, unde puteti sa ne semnalati din timp necesitatea organizarii unui eveniment, nelimitandu-va la organizari de nunti sau de botez.

Suntem increzatori ca informatiile regasite in acest site va vor ajuta in gasirea raspunsurilor dumneavoastra, dar, in cazul in care aveti intrebari suplimentare, mai multe modalitati de contact sunt disponibile in sectiunea Contact.


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2012-02-14
Numar de afisari: 991
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.ultimuldon.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate