Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (2)
  Jocuri (8)
  CAD (1)
  Multimedia (2)
  Securitate (7)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
MagazinulPiticilor - magazin online de jocarii

Popularitate:

Voteaza:

MagazinulPiticilor - magazin online de jocarii

Magazin online de jocuri si jucarii educative si creative pentru copii de toate varstele. La noi gasiti cele mai cunoscute marci de jucarii educative, jocuri de creativitate, puzzle-uri, jocuri logice, jucarii pentru bebelusi, jocuri de gradina, carti, dvd-uri/blue ray.

Printre marcile disponibile se numara orchard toys, edushape, john adams, learning resources, gasca deglingos, tomy, miniland, tiny love, quercetti, goula, lego, intuitex. Jocul este activitatea cea mai utila si importanta a vietii copilului care poate influenta echilibrul existentei.

Jocul cu bebelusul inca din primele luni de viata nu este numai posibil dar si de dorit. Primele gesturi ale copilului, la inceput pur motorii, capata sens printr-o interventie a mamei: ea ii da copilului prima jucarie si intinde mana, miscarea de a "arata cu degetul" devine un mijloc de comunicare.

Copilul reactioneaza daca vede fata si mai ales ochii celei celui care ii vorbeste. relatia este cel mai profund traita atunci cand copilul este privit in ochi cu caldura, cand i se vorbeste cu tandrete, cu calm, cand este mangaiat, laudat si ingrijit. Astfel incepe constructia continua si fascinanta a unei noi persoane care este copilul.

Instrumentele cu ajutorul carora in primi ani de viata copiii capata informatii despre ce este in jur sunt jucariile si jocurile, dar are nevoie si de relatie, o jucarie fara un partener de joaca nu are nici o valoare.

In jocul cu jucarii, copilul isi dezvolta simturile, invata sa-si coordoneze miscarile, invata sa imite, invata cuvinte noi, isi dezvolta si isi folosesc creativitatea, invata reguli si sa coopereze cu altii, se relaxeaza, proiecteaza conflicte si dorinte.

Observand jocul copilului parintii ar putea sa-l inteleaga mai bine, sa-i cunoasca sentimentele, gandurile, interesele.

Copilul are nevoie ca parintele sa fie prezent psihic, are nevoie de o sincronizare a afectelor, el poate sa simta emotii daca parintii lui traiesc emotii alaturi de el, iar jocul parinte – copil poate sa fie cadrul favorabil in care astfel de schimburi afective pot avea loc. Prin joc, copilul descopera lumea, se construieste si se descopera pe sine. Odata cu el puteti sa descoperiti, sa redescoperiti lucruri care v-au fascinat si bucurat si in dumneavoastra exista inca un copil, asa ca nu ezitati, jucati-va.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Jocuri
Data inscrierii: 2012-05-15
Numar de afisari: 1157
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.magazinulpiticilor.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate