Portalul W5

w5.ro


 
 Turism
  Licitatii (0)
  Agentii de turism (24)
  Calatorii (7)
  Hoteluri (22)
  Localitati (1)
  Pensiuni (15)
  Statiuni (1)
  Agrement (5)
  Agroturism (1)
  Restaurante (32)
  Rezervari (2)
  Cazare (19)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Restaurant La Nasu Bucuresti

Popularitate:

Voteaza:

Restaurant La Nasu Bucuresti

Avem o traditie indelungata in domeniu, in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 restaurant La Nasu Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.

Restaurantul "La Nasu" Bucuresti, modernizat si redecorat pe parcursul anilor, a ajuns sa dispuna de un salon cu o capacitate de aprox. 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de nefumatori de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte, revelioane, mese fastive de craciun si paste, valentine's day, 1 martie si ziua femeii (8 martie). salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aer.

Bucataria este echipata cu cele mai moderne utilaje din domeniu gastronomic, meniul cuprinzand o varietate de preparate din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala.

Pentru organizarea de evenimente festive puteti opta pentru unul din meniurile pe care vi le punem la dipozitie, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dvs. Salonul, braseria si terasa sunt la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi incepand cu ora 8:00 pana la ultimul client. In fiecare seara atmosfera este intretinuta cu muzica interpretata de orchestra restaurantului care va incanta cu un repertoriu de exceptie.

Restaurant "La Nasu" Bucuresti dispune si de un serviciu de catering cu preparate intotdeauna proaspete si de calitate. Se stie ca restaurant "La Nasu" Bucuresti organizeaza cele mai reusite evenimente pentru dumneavoastra.

Va oferim o lista de meniuri si pachete de bauturi pe care le puteti combina dupa nevoile dumneavoastra. In pret includem si amenajarea restaurantului cu huse pentru scaune si mese, precum si decoratiuni.

Ne puteti gasi: Calea Crangasi, nr. 29, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de sectia 20 politie) sau la telefon 0728.984.755


Categorie: Turism
Subcategorie: Restaurante
Data inscrierii: 2012-07-18
Numar de afisari: 640
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.lanasu.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate