Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
eUniversum

Popularitate:

Voteaza:

eUniversum

Trecutul, prezentul si viitorul fac parte din viata noastra si in mod sigur intre acestea exista o relatie de cauzalitate, viitorul nefiind final sau determinat inca, ci flexibil si maleabil, daca reusim sa recunoastem directiile si tendintele cruciale din viata noastra.

Euniversum combina vechea cunoastere cu tehnica de ultima generatie sau altfel spus, imbina intelepciunea atlantidei cu realizarile erei telecomunicatiilor, a tehnologiei si informatiei. Impreuna vom porni intr-o calatorie "magica", o calatorie prin universul cunoasterii de sine.

Va vom insoti pretutindeni in orice constelatie pe drumul si traiectoria dorita, pentru ca cei mai buni prezicatori, clarvazatori, astrologi, numerologi si nutritionisti sunt gata sa va asiste si sa ofere solutii.

Am constatat nevoia de sfaturi personale si directe prin telefon ca fiind cel mai important mod de consiliere si preferat de oamenii din intreaga lume. Noi pastram anonimatul fiecarui client si consideram ca problemele dumneavoastra sunt prioritatea noastra.

Sunati acum, un expert euniversum si veti afla raspunsurile la intrebarile ce va framanta!

Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostrii va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent, si viitor, prin metodele; astrologiei, horoscop,tarot, numerologie, clarviziune si prezicere, ghicit in carti, interpretarea viselor, energizare, nutritionism, parapsihologie, psihologie, etc. noi tratam fiecare client cu profesionalism si punem accent pe o relatie de lunga durata cu fiecare persoana.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Astrologie
Data inscrierii: 2012-10-19
Numar de afisari: 1272
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.euniversum.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate