Portalul W5

w5.ro


 
 Mass-Media
  Licitatii (0)
  Televiziune (2)
  Radio (1)
  Reviste (1)
  Stiri (4)
  Publicitate media (9)
  Publicatii (1)
  Fotografii (3)
  Vremea (1)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Tv online - Romania

Popularitate:

Voteaza:

Tv online - Romania

Va oferim canale si posturi tv transmise online la cea mai buna claritate sau calitate high definition din Romania, posturi tv online ce pot fi vizionate live in orice loc din lume cu ajutorul unui internet!

Firma noastra s-a infiintat cu scopul de a oferi romanilor posibilitatea de a urmari canale romanesti de televiziune online, oriunde si oricand. Tehnologia folosita de noi se ridica la cele mai inalte standarde tocmai pentru a transmite la cea mai buna calitate 24/7.

Prin tehnolgia folosita de noi nu aveti nevoie de antena satelit, ip set top box sau de soft media. Pentru a putea viziona programele noastre aveti nevoie doar de un minut pentru a va crea contul de acces. Ofertele noastre au fost concepute special pentru a va putea alege durata de vizionare a posturilor noastre la preturi rezonabile.

Serviciul de suport tehnic este format dintr-un personal calificat care va sta la dispozitie pentru a va oferi tot ajutorul necesar si informatiile de care aveti nevoie si este disponibil prin telefon sau live chat 24/7.


Categorie: Mass-Media
Subcategorie: Televiziune
Data inscrierii: 2012-12-06
Numar de afisari: 2549
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.tvron.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate