Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Global curier express

Popularitate:

Voteaza:

Global curier express

Compania noastra activeaza in Romania din martie 2007, insa, la sfarsitul anului 2012 am fost acceptati ca membru cu drepturi depline in reteaua GLOBAL Express Freight & Forwarding si ne-am alaturat celor peste 80 de birouri deja raspandite pe intreg globul.

Dupa 5 ani in care am implementat mai multe standarde nationale si internationale, timp in care ne-am concentrat in primul rand pe calitatea serviciilor oferite, avem acum posibilitatea de a oferi clientilor nostrii toate beneficiile apartenentei la reteaua internationala de livrari express si transport marfa.

In Romania, GLOBAL Curier Express are deja o retea stabila de agentii locale, francize sau contractori locali care impreuna efectueaza livrari express in 24 de ore intre localitatile importante ale tarii si ofera clientilor nostrii posibilitatea de a livra in peste 2100 de localitati fara costuri de kilometri exteriori.

Divizia GLOBAL Freight & Forwarding permite acum clientilor din Romania sa faca transport international de marfa la tarife foarte avantajoase: fie transport rutier in Europa, fie transport international combinat maritim-aerian-terestru.

In lume, GLOBAL Curier Express poate efectua livrari in regim de curierat rapid in peste 210 tari (export si import), si sunt posibile atat expedieri express cu livrare pe calea aerului ce ajung a doua zi in marile orase ale lumii, cat si livrari economice prin transport combinat.

In Bucuresti, GLOBAL Curier Express s-a dezvoltat pentru a uni capitala noastra de celelalte orase importante ale lumii, astfel, masinile noastre ajung in fiecare zi la aeroportul international Henri Coanda din Otopeni (OTP) si alte puncte vamale.

Multumim clientilor pentru increderea acordata si ne angajam in continuare sa oferim servicii cat mai sigure si stabile, un customer service ireprosabil, dar si cotatii corecte pentru serviciile prestate.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Transporturi
Data inscrierii: 2013-03-08
Numar de afisari: 1104
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.global-curier.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate