Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Policlinica privata M&M - Craiova

Popularitate:

Voteaza:

Policlinica privata M&M - Craiova

Cauti o policlinica in Craiova? Policlinica M&M din Craiova va pune la dispozitie servicii medicale de medicina muncii, dermatologie, ecografie, neurologie, psihiatrie, medicina interna, endocrinologie, ORL, cardiologie, fizioterapie, ginecologie etc.

Pacientii vor gasi la M&M un mediu placut, cu medici competenti, tehnologie si dotari moderne. Aveti siguranta unui mediu steril, dotat cu aparatura de ultima generatie si care respecta normele europene de igiena si siguranta.

Punem accent pe relatia medic-pacient, acesta din urma beneficiind de profesionalismul, punctualitatea, buna-credinta, confidentialitatea si experienta noastra in domeniu de peste 5 ani.

Profesionalismul, experienta si calitatea serviciilor medicale sunt punctele noastre forte.
Beneficiati de serviciile celor mai buni medici din Craiova, cu inalta calificare, experienta solida si tinuta morala ireprosabila.

Daca aveti nevoie de o policlinica serioasa in Craiova, suntem aici sa va ajutam in orice moment. Ne gasiti in cele doua locatii ale nostre de pe str. N. I. Sisesti si pe str Anul 1848. Nu ezitati sa ne contactati.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Spitale
Data inscrierii: 2013-05-09
Numar de afisari: 1209
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.mmmedical.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate