Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (8)
  IT (36)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Fizica (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (5)
  Transporturi (11)
  Astrologie (6)

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Articole despre ascendent si zodii

Popularitate:

Voteaza:

Articole despre ascendent si zodii

Astrologia este una dintre cele mai vechi indeletniciri ale omului, avand in vedere ca si anticii au facut numeroase calcule cu privire la influenta stelelor si planetelor asupra fiintei umane. Pe site-ul Astro Geek se gasesc numeroase articole legate de astrologie, informatii despre cele 12 zodii, influenta fiecarei planete, cum se calculeaza si care este influenta ascendentului, care sunt caracteristicile fiecarei zodii si multe altele.

Articolele despre astrograma natala sunt utile pentru cei care doresc sa afle ce le-au predispus astrele in momentul nasterii. Afla ce ti-au sortit stelele inca de la nastere, pe site-ul Astro Geek, unde sunt publicate o sumedenie de articole despre zodii si horoscop.

Poti afla aspectele incluse in harta natala, trasaturile pe care le ai datorita zodiei in care te-ai nascut sau personalitatea pe care ti-o confera ziua in care te-ai nascut, adica cifra care te va defini toata viata. Poti vedea care sunt cristalele specifice zodiilor, cateva articole generale despre astrologie, care este meseria care ti se potriveste si multe alte curiozitati despre planete, stele si influenta lor asupra fiecarui individ.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Astrologie
Data inscrierii: 2013-08-26
Numar de afisari: 1774
Numar note acordate: 1
Pagina Web: astrogeek.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2023 w5.ro
Toate drepturile rezervate