Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (9)
  IT (34)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (6)
  Transporturi (10)
  Astrologie (5)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Galaxy - imprimante 3d

Popularitate:

Voteaza:

Galaxy - imprimante 3d

Imprimarea 3D reprezinta evolutia fireasca a imprimarii 2D si permite o reproducere reala a unui model 3D realizat cu un software de modelare 3D. De asemenea, este considerata o forma de fabricatie aditiva, prin care se realizeaza obiecte tridimensionale prin straturi de materiale suprapuse. Imprimantele 3D sunt in general mai rapide, mai fiabile si mai usor de utilizat fata de alte tehnologii de fabricatie aditiva.

Imprimantele 3D ofera posibilitatea de a imprima si asambla parti alcatuite din diferite materiale cu diverse proprietati fizice si mecanice, intr-un singur proces de fabricatie. Tehnologia imprimantelor 3D avansate permite realizarea unor modele care reproduc foarte bine aspectul si functionalitatea prototipurilor. O imprimanta 3D tridimensionala lucreaza preluand un fisier 3D dintr-un computer si utilizandu-l pentru a face o serie de piese in sectiune transversala. Fiecare piesa este apoi imprimata una peste cealalta, pentru a se crea obiectul 3D.

Tehnologia brevetata de modelare prin depunere de material topit (FDM, Fused Deposition Modeling) reprezinta o metoda deosebit de eficienta de fabricatie aditiva pe imprimantele 3D. Prin tehnologia FDM se pot realiza modele conceptuale, prototipuri functionale, parti finite prin extrudare termoplastica standard, materiale tehnice ABS sau PLA cu performante ridicate, cu o imprimanta 3D economica.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: IT
Data inscrierii: 2014-08-11
Numar de afisari: 3827
Numar note acordate: 2
Pagina Web: www.galaxy-imprimante-3d.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate