Portalul W5

w5.ro


 
 Calculatoare
  Licitatii (0)
  Softuri (11)
  Hardware (3)
  Distribuitori (3)
  Programare (2)
  Jocuri (8)
  CAD (1)
  Multimedia (2)
  Securitate (7)
  Sisteme (4)
  Diverse Calculatoare (4)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Aspect Tehnic Grup - sisteme de detectie incendiu

Popularitate:

Voteaza:

Aspect Tehnic Grup - sisteme de detectie incendiu

Aspect Tehnic Grup S.R.L. este specializata in domeniul sistemelor de detectie incendiu si in avertizarea impotriva acestora, in domeniul automatizarilor complete a acestor sisteme (actionari), in domeniul sistemelor de control al accesului, supraveghere video, sisteme de alarmare impotriva efractie, sonorizare si adresare publica, interfonie, videointerfonie, automatizari motoare, bariere, turnicheti, sisteme degivrare.

Oferim solutii complete si corecte, adaptate la nevoile partenerilor nostri in domeniul instalatiilor(electrice, voce/date), de asemenea asiguram toate activitatile pentru obtinere de autorizatie ISU.

Folosim produse certificate CE, respectam indicatiile producatorilor, respectam normativele in vigoare, nu facem abateri de la calitate in favoarea echipamentelor neperformante, care nu au certificare de garantie, nu au manuale in limba romana, care nu corespund normelor CE. Obiectivul nostru este acela de a avea parteneri multumiti si care sa beneficieze de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Executam proiectele dupa planurile partenerilor nostri, le optimizam costurile, unde este cazul atragem atentia asupra corectitudinii cu care a fost realizat acest proiect.


Categorie: Calculatoare
Subcategorie: Sisteme
Data inscrierii: 2017-03-13
Numar de afisari: 1560
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.asgrup.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate