Portalul W5

w5.ro


 
 Casa si gradina
  Licitatii (0)
  Gradina si Plante (3)
  Decoratiuni interioare (13)
  Animale de companie (11)
  Gradinari (1)
  Reparatii si modernizari (4)
  Gatit (3)
  Diverse Casa si Gradina (29)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Aston Com SA - Importator Gree

Popularitate:

Voteaza:

Aston Com SA - Importator Gree

Gree este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat. Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China, Vietnam, Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 60 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si 5.5 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree are peste 70.000 de angajati.

Gree isi mareste permanent capacitatea de cercetare si dezvoltare incorporand rezultatele acestor eforturi in propriile produse. Produsele sunt riguros testate in propriile laboratoare extrem de bine puse la punct tehnologic si recunoscute si atestate international. Gree isi mentine cu rigurozitate standardele inalte ale productiei implementand controale stricte in toate etapele productiei. Detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala.

Gree a castigat licitatia pentru numeroase proiecte internationale , printre care: Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, Cupa Mondiala 2010 FIFA din Africa de Sud, Jocurile Asiatice din Guangzhou, Jocurile Olimpice de iarna din 2014 de la Sochi, Rusia, Expo 2015 din Italia, stadionul Georgi Asparuhov Stadium din Bulgaria, ansamblul rezidential Arbor North din Australia, etc.
Calitatea ne recomanda! Produsele Gree sunt vandute pe scara larga in mai mult de 200 de tari si regiuni, la peste 300 de milioane de utilizatori.


Categorie: Casa si gradina
Subcategorie: Diverse Casa si Gradina
Data inscrierii: 2019-06-02
Numar de afisari: 675
Numar note acordate: 1
Pagina Web: https://www.gree.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate