Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Regim slabire

Popularitate:

Voteaza:

Regim slabire

Regimul disociat te ajuta sa pierzi din greutate si sa te mentii urmand cateva reguli simple. Tine regimul disociat pentru a avea un stil de viata echilibrat si o alimentatie sanatoasa.

Un Regim disociat este o tendinta alimentara extinsa in lume, bazata pe consumul separat de carbohidrati (orez, cartofi, paine, cartofi dulci, porumb sau orice alta cereala) si proteine (carne, peste, oua, branza, lapte, iaurt, tofu, soia, linte, mazare sau orice tip de leguma).

Regimul disociat se bazeaza pe ideea conform careia fiecare aliment din aceste grupe alimentare necesita un PH diferit pentru a fi digerate si asimilate corespunzator.

Fructele, ca norma, trebuie consumate inainte de mancare. Doar merele si perele sunt considerate neutre si pot fi consumate din cand in cand. Totodata, nu este recomandat amestecul diferitelor tipuri de fructe; cele acide nu trebuie consumate simultan cu cele dulci.

Avantaje:
Este o dieta usor de urmat; nu necesita decat impartirea alimentelor in carbohidrati si proteine.

Nu este necesar sa numarati caloriile sau sa cantariti alimentele, motiv pentru care regimul disociat este recomandat celor care nu tolereaza restrictiile alimentare.

Permite consumul tuturor alimentelor, nu forteaza schimbari majore ale obiceiurilor alimentare sau cumpararea unor alimente scumpe, dificil de procurat.

Dezavantaje:
Nu este recomandat vegetarienilor deoarece daca nu se consuma legume si cereale este dificila obtinerea aminoacizilor esentiali.

De asemenea, interzicerea consumului de fructe dupa masa inseamna reducerea acestuia, daca nu obisnuiti sa mancati dimineata.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Slabire
Data inscrierii: 2010-05-30
Numar de afisari: 1519
Numar note acordate: 1
Pagina Web: regimslabire.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate