Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Cadouri personalizate prin broderieLocuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizata
Cabinet de gincologie

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet de gincologie

La clinica de ginecologie Romclinic puteti beneficia de consultatie si tratamente in probleme de ginecologie. Montari de sterilete, tratamente cu laser, ecografie, testul papanicolau, analize medicale si multe alte servicii de ginecologie.

Clinica noastra, Romclinic, functionand de peste 17 ani, este deja recunoscuta in Romania si are ca particularitate faptul ca e singura clinica din Bucuresti care foloseste terapia cu laser in domeniul ginecologic.

Dotarile tehnologice ultramoderne, verificate constant de catre foruri abilitate si functionarea pe baza unui program de management al calitatii in conformitate cu standardele occidentale, permit desfasurarea serviciilor in conditii competitive. Acreditarea RENAR conform Certificatului de acreditare nr. LI 262 confirma faptul ca functionam dupa normele europene.

Servicii medicale:

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra am comasat in aceeasi clinica mai multe tipuri de servicii. Astfel puteti avea grija de sanatatea dumneavoastra intr-un mod unitar si complet.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Cabinete si Clinici
Data inscrierii: 2010-05-31
Numar de afisari: 1180
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.romclinic.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2022 w5.ro
Toate drepturile rezervate