Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Endometrioza tratamente naturiste

Popularitate:

Voteaza:

Endometrioza tratamente naturiste

Informatii despre endometrioza, cauzele care o produc, simptomele ei, tratamente pentru endometrioza, mijloace de diagnosticare.

Endometrioza este o boala des intalnita, ce afecteaza un mare numar de femei, aflate in perioada fertila. Incidenta acestei patologii a crescut in ultimii ani, in special datorita dezvoltarii tehnicilor de diagnosticare dar si imbunatatirii mijloacelor de informare care a condus la recunoasterea simptomatologiei de catre paciente si adresarea lor catre medic.

Cu toate acestea, sunt inca multe femei care suferă de aceasta boala si nu stiu ca o au. Cele mai multe dintre femei iau durerile din zona pelviana ca atare, nestiind ca, de fapt, ele nu sunt deloc normale si ca in spatele lor se ascunde o boala deosebit de grava.
De aceea venim in ajutorul tau cu cat mai multe detalii pentru a fi bine informata si de a te indruma catre medicul specialist in cazul in care regasesti in cele ce urmeaza probleme care te supara de ceva vreme.

Noi va vom raspunde la intrebari precum:

Ce este endometrioza?
Care sunt simptomele endometriozei?
Cum se pune diagnosticul de endometrioza?
Care este tratamentul acestei boli?

"Endometrioza are un potential invalidant urias, femeile afectate fiind stigmatizate din mai multe puncte de vedere:
- fizic: leziunile in sine, aderente, distorsiuni arhitecturale si histologice ale organelor de reproducere;
- emotional: dureri care uneori pot atinge limita insuportabilului, infertilitate si deci incapacitatea femeii de a-si realiza unul dintre telurile existentei sale, procreerea;
- mental: iritabilitate, integrare deficitara in societate, constienta invaliditatii sale, cu consecinte majore asupra randamentului sau economic etc.;
- alte manifestari pe cat de particulare pe atat de grave, precum crizele epileptice, hemoptizii sau aritmii cardiace, in functie de localizarea leziunilor." (Dr. Dan Tutunaru)


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Boli
Data inscrierii: 2010-05-31
Numar de afisari: 1797
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.medical-endometrioza.com    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate