Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Wellness - magazin online

Popularitate:

Voteaza:

Wellness - magazin online

Wellness este un magazin online cu toata gama produse herbalife. Solutii reale si eficiente pentru slabire, ingrasare si mentinerea greutatii.

Compania Herbalife este lider in Industria Wellness si isi defineste strategiile de dezvoltare avand la baza 3 colective diferite de oameni de stiinta care lucreaza simultan pentru obtinerea celor mai bune produse de pe piata:

- Departamentul Herbalife de Consultanta Stiintifica
- Departamentul pentru Probleme Medicale
- Consiliul Herbalife de Consultanta Medicala

Cele 3 colective cuprind reputati oameni de stiinta, doctori si specialisti Ón nutritie, laureati ai multor premii si distinctii, inclusiv Premiul Nobel pentru medicina.

Aceste departamente coordoneaza activitatea de dezvoltare si testare a produselor si asigura calitatea inalta a produselor. Gratie standardelor riguroase ale acestei echipe de specialisti in domeniul sanatatii, Herbalife este lider mondial in domeniul produselor pentru controlul greutatii.

Herbalife sprijina cercetarea in domeniul Nutritiei Celulare si in acest sens, a donat Universitatii Californiei din Los Angeles (UCLA) echipament de ultima generatie. Asfel in 2003, a fost inaugurat laboratorul de cercetari stiintifice "Mark Hughes"Cellular & Molecular Nutrition Laboratory". Acest laborator face parte din respectabilul Centru de Nutritie Umana condus de dr. David Heber.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Slabire
Data inscrierii: 2010-06-03
Numar de afisari: 1530
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.wellness.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate