Portalul W5

w5.ro


 
 Mass-Media
  Licitatii (0)
  Televiziune (2)
  Radio (1)
  Reviste (1)
  Stiri (4)
  Ziare (1)
  Agentii de presa (1)
  Publicitate media (10)
  Fotografii (3)
  Vremea (1)

 Site-uri noi
Locuri de munca in Germania - MedialjobSubstanta cenusie - creierul umanGTS - executam tencuiala mecanizataFlatfy - imobiliare
Productie publicitara, serigrafie

Popularitate:

Voteaza:

Productie publicitara, serigrafie

Multigrafica este specializata in productie publicitara, serigrafie textila, confectii textile, serigrafie posm, serigrafie obiecte promotionale, tampografie

Multigrafica este recunoscuta ca fiind cea mai importanta companie de productie publicitara, prin tehnica serigrafica si tampografica, din Romania.

Am implinit 13 ani de activitate si suntem specializati in servicii de serigrafie textila, confectii textile, serigrafie POSM, tampografie si serigrafie obiecte promotionale.

Ne-am infiintat in 1997 si ne-am facut remarcati prin serviciile noastre de calitate, prin seriozitate si prin respectarea promisiunilor fata de clientii nostri.

Suntem mai mari si mai puternici acum. Am devenit o companie de productie publicitara cu o gama larga de produse si cu standarde de calitate ridicate.

Obiectivul nostru este sa ramanem furnizorul preferat al clientilor nostri, pentru serviciile de productie publicitara. Pentru a atinge acest obiectiv, ne propunem constant sa investim in noi dotari si noi tehnici de productie.

Spre exemplu, 2010 este anul in care vom achizitiona tehnica serigrafica performanta, la nivel occidental. Si tot anul acesta este momentul in care ne dorim sa devenim prezenti pe pietele externe.

Pozitia noastra pe piata este datorata capacitatii de productie, dotarilor de care dispunem, dar si echipei dedicate, pregatite si experimentate. Credem in responsabilitate, in respectarea standardelor de calitate si in conceptul de parteneriat.


Categorie: Mass-Media
Subcategorie: Publicitate media
Data inscrierii: 2010-06-17
Numar de afisari: 1042
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.multigrafica.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact
Dictionar explicativ al limbei romane

Copyright © 2007 - 2021 w5.ro
Toate drepturile rezervate