Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (9)
  IT (33)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (6)
  Transporturi (10)
  Astrologie (5)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Oua si carne de prepelita

Popularitate:

Voteaza:

Oua si carne de prepelita

Crescator autorizat de prepelite. Ferma care se ocupa cu comercializarea de prepelite, oua de prepelita, carne de prepelita si pasari de curte. Va vom prezenta avantajele curelor cu oua de prepelita.

Acest site se adreseaza crescatorilor si consumatorilor de oua si carne de prepelita si pasari de curte. Pe langa retetele si tratamentele pe care le veti gasi pe acest site aveti posibilitatea de a ne contacta pentru comenzi sau propuneri de colaborare.

Puteti afla mai multe despre efectele benefice ale carnii de prepelita, fiind una dintre cele mai fine si apreciate in gastronomie datorita continutului scazut in grasimi si colesterol. Mai mult puteti afla avantajele oualor de prepelita care revitalizeaza organismul uman de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator. Oul de prepelita poate inlocui cu succes oul de gaina fiind mai bogat in proteine si vitamine, este mai usor de digerat si are si efecte terapeutice.

Puteti incerca sa preparati una din retetele propuse de noi din carne de prepelita care este extrem de gustoasa si se poate prepara in toate modurile incepand de la ciorba, salata si terminand cu gratar.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: Ecologie
Data inscrierii: 2010-06-18
Numar de afisari: 1776
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.romalex-prepelite.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate