Portalul W5

w5.ro


 
 Stiinta
  Licitatii (0)
  Ecologie (9)
  IT (34)
  Astronomie (1)
  Agronomie (1)
  Chimie (1)
  Stiinte sociale (1)
  Electronica (6)
  Transporturi (10)
  Astrologie (5)

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Casa de software Hermes IT

Popularitate:

Voteaza:

Casa de software Hermes IT

Hermes IT Cluj Napoca realizeaza softuri in internet si intranet, web site-uri, identitate web, magazine online, programe de gestiune, aplicatii de gestiune, programe registrul agricol 2010-2014, erp-aplicatii de gestiune integrata, gestiunea produselor, crm programe de gestiune a relatiei cu clientii, managementul relatiei cu clientii, implementare si consultanta in sisteme de operare si aplicatii open source.

Hermes IT este o casa de software dedicata dezvoltarii si implementarii de solutii software.

Telul nostru este de a dezvolta si implementa sisteme informatice care sa asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei clientilor nostri, prin cresterea eficientei si a transparentei proceselor informationale ale acestora.

Filozofia noastra se bazeaza pe sistemul de marketing bazat pe recomandari. Daca clientii nostri sunt multumiti continua colaborarea cu noi si ne recomanda mai departe.

Misiunea Hermes IT:

- Investitie amortizabila rapid -- Investitie relativ mica. Exista posibilitatea platii in rate sau pe baza unui abonament lunar pentru toate produsele si serviciile.
- Reducere cheltuieli -- Revolutia informatica la fel ca si Revolutia industriala are ca scop reducerea cheltuielilor si optimizarea proceselor.
- Control absolut -- Detineti controlul absolut al afacerii, in orice moment, cu ajutorul rapoartelor, analizelor, statisticilor si a tuturor indicatorilor specifici.
- Performanta -- Companiile de succes folosesc aplicatii software pentru ca calculatoarele muncesc mult, din greu si fara greseli.
- Prestanta -- Va confera prestanta prin eleganta site-urilor, prin numeroasele module care faciliteaza managamentul relatiei cu clientii, furnizorii, partenerii
- Clientela -- Reprezinta calea spre SUCCES.


Categorie: Stiinta
Subcategorie: IT
Data inscrierii: 2010-06-21
Numar de afisari: 1849
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.hermesit.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate