Portalul W5

w5.ro


 

 Site-uri noi
Esd Audit - InnospectraGermandent - clinica dentara de lux - implant dentAutism educational project - cursuri ABATennis zone
Cabinet medical - Ozonoterapie

Popularitate:

Voteaza:

Cabinet medical - Ozonoterapie

Cabinet medical Bucuresti - Ozonoterapie: tratament revolutionar cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile, terapie sigura si eficienta in diferite cazuri.

Clinica multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala primara specializata. Chiar de la inceput ne-am propus sa oferim clientilor servicii medicale complete la un standard inalt folosind aparatura moderna si performanta.

Ne remarcam la nivel national prin calitatea actului medical si increderea pe care le-o oferim pacientilor nostri. Totodata puteti conta pe promptitudinea specialistilor in gasirea unor solutii pentru problemele dumneavoastra de sanatate!

Ozonoterapie:

In medicina, descoperirea unor metode revolutionare a avut ca suport considerarea elementelor esentiale pentru existenta. Astfel, una dintre cele mai noi si de succes metode occidentale de tratament este oxigen-ozonoterapia. Aceasta metoda este bazata pe certitudinea ca la baza oricarei afectiuni exista oxigenarea (la nivel celular), insuficienta; tratamentul bazat pe oxigen-ozon face 'reparatia' din interior, reducand zona afectata printr-o modalitate asemanatoare cu regenerarea Exista mai multe metode in care puteti beneficia de terapia cu ozon:

- autohemoterapia;
- injectii subcutanate si intramusculare;
- bai cu ozon uscate;
- bai umede.


Categorie: Sanatate
Subcategorie: Medicina alternativa
Data inscrierii: 2010-06-22
Numar de afisari: 1714
Numar note acordate: 1
Pagina Web: www.totalmedicalgrup.ro    Contactati posesorul acestui site
Numele tau:
E-mail (pentru raspuns):
Subiect:
Mesaj:
Introduceti codul:
 


* Nota: mesajul va fi trimis pe adresa de e-mail cu care a fost inscris site-ul pe acest portal.


 
W5 | Inregistrare | Termeni si conditii | Ce va oferim? | Ajutor | Contact

Copyright © 2007 - 2024 w5.ro
Toate drepturile rezervate